زلال حکمت
 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان زلال حکمت و آدرس zolalehekmat.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





چت باکس


معلم ایمان؛الگوی صداقت

(به بهانه آیین نکوداشت معلم پیش کسوت و کتابفروش انقلابی فسا؛استاد حاج علی اصغر امیدی)

نام استاد حاج امیدی برای بیشتر همشهریان فسایی به ویژه نسل گذشته و دانش آموزان ده های شصت و هفتاد،تداعی کننده خاطرات شیرین بسیاری است.بزرگ مردی که در کسوت شریف معلمی؛حق بزرگی بر بسیاری از فسایی ها و به ویژه دانش آموختگان این دیار دارد.

حاج امیدی را بی تردید می توان از چهره های تأثیر گزار فرهنگی در جریان نهضت امام خمینی در شهرستان فسا به شمار آورد.در آن سال های پر ماجرا ؛ جوانان پرشور و انقلابی فسا – که هم اکنون گرد پیری بر سر و چهره دارند- تنها مرجع و مأوایشان برای تهیه کتاب های اسلامی و به ویژه رساله ی امام خمینی، حاج امیدی بود و چند مغازه در بازار فسا – از جمله مغازه مرحوم پدر نگارنده این سطور در اول بازار- میعادگاه حاج امیدی و یارانش بود. و به اذعان بسیاری از مردمان آن روزگار؛نام حاج امیدی با مجله (مکتب اسلام) گره خورده بود،همان رسانه ای که در آن زمان از مؤثرترین پایگاه های نشر معارف اصیل اسلامی بود.

حاج امیدی بعد از پیروزی انقلاب نیز به فعالیت های تبلیغی خود ادامه داده و می دهد و همچنان او را به عنوان کتابفروش سیار و متدین فسایی می شناسیم.

از مهم ترین ویژگی های شخصیتی استاد حاج امیدی- که می تواند برای تمام معلمان دینی الگویی شایسته باشد- تلفیق زیبای (علم) و (عمل) در وجود این انسان الهی است. حقیر که در دوران دبیرستان افتخار شاگردی این بزرگ مرد و سال هاست که توفیق معاشرت و همنشینی با ایشان را دارم؛به خوبی به این ارزش شخصیتی ایشان پی برده ام و در این همه سال- خدا را گواه می گیرم- کلمه ای از ایشان نشنیده ام که خود عامل به آن نباشند و بی شک رمز توفیق حاج امیدی در تدریس مؤثر درس دینی همین مطلب است.

به اعتقاد حقیر؛معلم دینی برای موفقیت و تأثیر گزاری بیشتر باید علاوه بر علم و دانش و توانمندی تدریس روش مند،مؤید به توفیقات و الهامات و اشراق هایی از جانب خدا نیز باشد و استاد حاج امیدی از این دسته معلمان موفق درس دینی بودند.

هرگز فراموش نمی کنم که در کلاس های درس؛این بزرگ مرد آنچنان مفاهیم دینی-به ویژه احکام- را با بیانی ساده و دلنشین تدریس می کردند که تصور سختی و غلظت در دین از ذهن دانش آموزان محو می شد.

استاد حاج امیدی که خود با تلمذ در مکتب قرآن و اهل بیت(ع)؛حلاوت آموزه های دینی را چشیده اند،با بیانی ساده و صمیمی و بی تکلف- در عین حال روش مند- این شیرینی آسمانی را در قالب شرابی روحانی در جام دل دانش آموزانش می ریخت.

اقدام (جبهه کتاب فسا) در جهت نکوداشت این استاد فرزانه را می ستایم؛متواضعانه دست این معلم الهی-که حق بزرگی بر حقیر دارد- را می بوسم و برای ایشان صحت و سلامت و طول عمر بابرکت آرزومندم.



نظرات شما عزیزان:

مهرپیما
ساعت14:53---19 مهر 1392
سلام جناب تقوایی عزیز
همین طورکه فرمودید حاج امیدی رو همه باکتابی لای روزنامه دردست میشناسند من خودم به شخصه هروقت اسم کتاب و کتابخوانی میادیاداین بزرگوارمی افتم واقعاانسان شریف و علی الخصوص مردم داری است درکوچه و بازارهمه از کارمند و کاسب اورامی شناسند و برایش احترام قائل هستند ازشماهم بخاطر اینکه یادی ازبزرگان شهر می کنید سپاسگزارم حق نمک رابجاآوردید ...شادباشی عزیز
پاسخ:سلام جناب مهرپیمای عزیز. سپاس از حضور گرم شما و پوزش از این که کمتر وقت به روزرسانی وبلاگ دست میده. بی شک اغراق نکرده ایم اگر آقای حاجی امیدی را از (اوتاد) روزگارمان بدانیم.


[جلیل
ساعت21:59---18 مهر 1392
سلام ، بزرگداشت بزرگان هر شهر که با قدم وقلم یا با نوا وصدا وکلام برهمگان واجب و سبب بزرگی شهر و تربیت افرادی همانند آن است . ولی چه حیف که ما بیشتر مرده پرستم!
پاسخ:سلام بر استاد رضازاده عزیز. سپاس از حضور حکیمانه شما در زلال حکمت. انشاالله که همه ما از جمله مسئولان از خواب غفلت بیدار بشن.


عباسی-فسا 
ساعت18:38---18 مهر 1392
سلام بر جناب تقوایی عزیز خوب است که هراز چندگاهی تلنگری می زنید حالا فرق نداره با آیه باشه یا حدیث یا نام بردن از یکی از بزرگان درقید حیات یا آرمیده در جوار الی الله کاش می شد مادر هرعصر یا دوره ای یک ازاین معلمین دینی راداشته باشیم بارها تأسف خورده ام وجای تأسف هم دارد که مابزرگانی در رشته معارف را از دست دادیم(نه فقط به مرگ بلکه به بازنشستگی) و ما نتوانستیم جایگزینی مناسب برایشان باشیم همیشه درد دارم که چرا دیگر مثل آقای محمدنبی کشتکاررا در جمعمان نداریم حاج امیدی بزرگ که جای خود. برایم عجیب است که آیا ممکن است معلم دینی هم...؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!بگذارتابگریم چون ابر دربهاران کزسنگ ناله خیزد روز وداع یاران به امید روزی که شما هم جای این بزرگان رابه عنوان معلم دینی پرکنید بنده که دیدم معلم دینی بودن من فقط می تواند براثر یک حکم اداری باشد پس بوسیدم وگذاشتم کنار گفتم بذار جهنم من کمی خنک ترباشه درپناه حق مانا ونویسا باشید

بردبار
ساعت17:23---18 مهر 1392
درود

گفت استاد مبر درس از یاد
یاد باد آنچه به من گفت استاد
یاد باد آنکه مرا یاد آموخت
آدمی نان خورد از دولت یاد
هیچ یادم نرود این معنی
که مرا مادر من نادان زاد
پدرم نیز چو استادم دید
گشت از تربیت من آزاد
بس مرا منت استاد بود
که به تعلیم من اِستاد استاد
هر چه میدانست آموخت مرا
غیر یک اصل که ناگفته نهاد
قدر استاد نکو دانستن
حیف! استاد به من یاد نداد
گر بمردست، روانش پر نور
ور بود زنده، خدا یارش باد
(ايرج‌ميرزا)
امید که شاگردان شما نیز پاسخگوی زحمت های بی دریغتان باشند
پاسخ:سلام جناب بردبار عزیز. ممنون از حضور حکیمانه شما در زلال حکمت.


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ پنج شنبه 18 مهر 1392 ] [ 15:5 ] [ محمدحسین تقوایی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو مطالب
ارديبهشت 1393
فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آذر 1391 فروردين 92
امکانات وب